Polityka prywatności

Korzystając ze stron naszego sklepu internetowego, akceptujesz zasady polityki prywatności, które znajdują się poniżej. Bezpieczeństwo powierzonych nam przez Państwa danych jest dla nas bardzo ważne i dokładamy wszelkich starań, aby dane te pozostawały bezpieczne.

Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (zwanej dalej "Ustawą"), wyrażam zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez firmę 2B3 SPORT Grzegorz Kampa z siedzibą w Rudzie Śląskiej w celach marketingowych, związanych z prowadzoną działalnością. Podanie danych jest dobrowolne, a Klientowi zgodnie z ustawą przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie od firmy 2B3 SPORT Grzegorz Kampa z siedzibą w Rudzie Śląskiej, informacji handlowych drogą elektroniczną, w tym pocztą elektroniczną, na udostępniony przeze mnie adres elektroniczny, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r. Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.).

Informacje zawarte w przesyłanym przez Klienta formularzu kontaktowym, będą wykorzystywane przez naszą firmę wyłącznie w celach współpracy.



Dane osobowe będziesz zmuszony wpisać w następujących przypadkach:

- Podczas rejestracji - w jej trakcie zostaniesz poproszony(a) o podanie następujących danych: nazwisko, imię, dane teleadresowe, telefon oraz email. Dane te są przechowywane w naszym systemie wyłącznie w celu ułatwienia Tobie kolejnych zakupów.


- Swoje dane osobowe będziesz zmuszony podać również w przypadku, gdy zamówiony towar będziesz chciał wysłać na inny adres, niż podany wcześniej w trakcie rejestracji. W takim przypadku poproszony będzie o wpisanie nazwiska, imienia, danych teleadresowych oraz numeru telefonu kontaktowego.

 

Prawo do wglądu, zmiany i usunięcia danych

 

Każdy ma prawo wglądu do własnych danych osobowych, prawo do ich poprawiania, żądania zaniechania ich przetwarzania oraz ich usunięcia.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl